Aukioloajat: ma - to klo 10 - 16, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse: akseli (at) jaatinen.info

Puhelin: (09) 477 1002

Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki

kuvalinkki-majan-varauskalenteriin
Kenguru-vuokraamo on toiminta- ja harrastusvälineitä vuokraavan Malike-toiminnan Helsingin toimipiste. Vuokraamo toimii Jaatisen Majalla yhdistyksen henkilökunnan hoitamana. Muut Malike-vuokraamot sijaitsevat Tampereella ja Rovaniemellä. Kaikkien vuokraamoiden yhteystiedot löytyvät Malikkeen kotisivuilta. Vuokraamoiden varaustilanne näkyy täältä: http://varaus.malike.fi Malike järjestää myös paljon tapahtumia ympäri Suomea, ja se on osa Kehitysvammaisten Tukiliiton toimintaa. Malike (Matkalle, Liikkeelle, Keskelle Elämää)  -toiminta pyrkii konkreettisin keinoin edistämään monivammaisten lasten ja heidän perheidensä osallistumista, harrastamista ja toimintaa. Malike myös kehittää uusia toimintavälineitä mm. vanhempien asiantuntijuutta hyödyntäen.
 
Mukana Kenguru-yhteistyössä: Kenguru-vuokraamon toimintavälineitä ovat mukana hankkimassa seuraavat järjestöt: Espoon Kehitysvammaisten Tuki ry, FDUV rf, Jaatinen ry, Kehitysvammatuki 57 ry, Mahdollisuus lapselle ry, Malike-toiminta /Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Näkövammaisten Keskusliitto ry, Suomen Autismiyhdistys ry ja Uudenmaan CP-yhdistys ry.
 
Välineet.fi  kokoaa välineitä vuokraavat tahot: 
Välineet.fi on toimintavälineitä sekä vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä vuokraavien tahojen yhteinen verkkopalvelu. Tarkoituksena on helpottaa asiakasta löytämään sopiva, juuri hänen tarvitsemansa apu- tai toimintaväline. Mukana verkkopalvelussa ovat tällä hetkellä Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA, Malike sekä Pajulahden Soveltavan liikunnan osaamis- ja resurssikeskus. Tavoitteena on saada kaikkien Suomessa toimintavälineitä ja vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä vuokraavien palveluntarjoajien yhteystiedot sekä kotisivu- ja varauskalenterilinkit yhteisten välineet.fi-sivujen alle.
 
Lisää tietoa toiminta- ja harrastusvälineistä ja niiden hankkimisesta omaksi: www.malike.fi/fi/materiaalit ; Mulla on oikeus -videosta saa hyvän käsityksen siitä, mihin kaikkeen välineitä voi käyttää.
Malike on tehnyt myös lyhyet käyttö- ja kokoamisohjeet videona.
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net