Tule mukaan tiedottamaan ja keskustelemaan vammaisen lapsen asioista!

Jaatinen Facebookissa:

  • jaatineninfo-sivua voi lukea, vaikka ei kuuluisi Facebookin käyttäjiin. Jaamme sivulla tietoa ja menovinkkejä vammaisten lasten asioista kiinnostuneille.
  • Jaatisen ystävät - vammaisperheiden monitoimitila Facebookissa -ryhmä on tarkoitettu kaikille vammaisten lasten asioista kiinnostuneille.
  • JaatisVanhemmat-ryhmä on  vain vammaisten lasten vanhemmille tarkoitettu suljettu vertaisryhmä.
  • Yhteisesti vammaisten ihmisten asialla on julkinen ryhmä,  jonka tavoite on koota yhteen mahdollisimman laaja joukko ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita vammaisten ihmisten asioiden edistämisestä. Toivomme keskusteluun mukaan vammaisia ihmisiä, vammaisten lasten vanhempia, päättäjiä, vammaisalan ammattilaisia, kaikkia, joita vammaisten ihmisten asioiden edistäminen kiinnostaa.
  • Vaaliehdokkaat vammaisen ihmisen asialla  on julkinen ryhmä,  jossa toivomme ehdokkaiden esittelevän itsensä ja kertovan, miten he huomioivat päätöksenteossa vammaisen ihmisen asian. Äänestäjien aktiivisuus on niin ikään erittäin tervetullutta.

Sähköpostilistat

Elävä tietopankki JaatisWiki

  • Wiki-tekniikkaan perustuva vammaisperheiden tietopankki, jossa vinkkejä ja linkkejä, joista saattaa olla iloa ja hyötyä vammaisille lapsille ja vammaisperheille. Liity mukaan wiki-kirjoittajiin!
  • JaatisWiki - vammaisperheiden elämä tietopankki sai Raha-automaattiyhdistyksen projektirahoituksen ja tavoitteena on uudistaa sivusto vuoden 2014 aikana. JaatisWikistä on julkaistu myös artikkeleita sidosryhmien lehdissä, mm. Tikoteekki 3/2013 ja Silmäterä 4/2013 s.39.

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net