Musikanttien ja bändiryhmien syyskauden 2017 aikataulu     

- Ryhmät kokoontuvat maanantai-iltaisin 4.9. -  27.11. ja lauantaina 9.12. vietetään joulujuhlaa
 
Tauot:

- 16.10. musiikkiryhmäläisillä on syyslomatauko

- 23.10. musiikkiryhmäläisillä on syyslomatauko

 
Hinta: Jaatisen jäsenille 160 euroa, muille 185 euroa. Lasku lähetetään alkuvuoden aikana paperipostilla.

 

Musikantit kokoontuvat maanantaisin klo 17.45 - 18.15
Musikantit on tarkoitettu kaikille musiikista pitäville vammaisille lapsille yhdessä vanhemman tai muun avustajan kanssa. Tavoitteena on pitää hauskaa! Ryhmässä harjoitellaan rennossa ja rohkaisevassa ilmapiirissä laulamista, rytmiikkaa, soittamista ja kuuntelemista sekä tietenkin itsensä ilmaisemista. Jokaisen taidot ja mahdollisuudet otetaan kaikessa huomioon. 
Bändiryhmä 1 klo 18.30–19.10. ,
Bändiryhmä 2 klo 19.15 - 19.55
Bändiryhmät on tarkoitettu kaikille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita bändissä soittamisesta ja laulamisesta oman avustajansa kanssa. Aiempaa kokemusta soittamisesta ei tarvitse olla, sillä jokainen pääsee soittamaan oman tasonsa mukaisesti. Ohjaajat, avustajat ja ryhmäläiset valitsevat yhdessä harjoiteltavat kappaleet. Ne voidaan opetella korvakuulolta, kuvionuoteista tai perinteisten nuottien avulla. 

Musiikkikerhossa ei ole yleisavustajaa. Lapsella ja nuorella tulee aina olla mukanaan oma aikuinen saattajansa, joka voi avustaa tarvittaessa myös kerhon aikana. Tiesittehän, että vammainen lapsi ja nuori voi hakea vapaa-ajan avustajatunteja vammaispalvelun sosiaalitoimelta, lisätietoja saatte oman kunnan vammaispalvelusta.

Ryhmän ohjaajat:
reetta-soittaa-kitaraa
 
 
 
 
Reetta Keränen, joka valmistui 2014 laaja-alaiseksi musiikkiterapeutiksi Eino Roiha -instituutista. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on lähihoitaja. Reetta on työskennellyt muun muassa Ruskeasuon erityiskoululla iltapäivätoiminnan ohjaajana ja hoitajana muutamissa vammaistyön paikoissa. Reetta on soittanut lapsesta asti erilaisissa orkestereissa ja bändeissä.
 
 
 
 
 
Terhi Mäkelä-Pesonen, joka valmistui 2014 laaja-alaiseksi musiikkiterapeutiksi Eino Roiha -instituutista. Sitä ennen Terhi on toiminut musiikinopettajana ala- ja yläasteella, niin yleis- kuin erityisopetuksenkin ryhmissä vuodesta 1996. Sen lisäksi Terhi on toiminut esiintyvänä muusikkona lähes kolmen vuosikymmenen ajan.
 

 

Tervetuloa musisoimaan kavereiden kanssa

rennossa ja rohkaisevassa ilmapiirissä!

 
 

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net