Haluaisitko edistää vammaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä asioita? Siinä tapauksessa tule mukaan Jaatisen toimintaan: ota osaa avoimeen keskusteluun, tiedon välittämiseen ja toinen toisemme tukemiseen!

Jaatistoimintaa on sekä verkossa että konkreettisten tapahtumien muodossa.

Monitoimitila Jaatisen Maja 

Monitoimitila Jaatisen Maja on kaikkien vammaisperheiden omaa tilaa, kohtauspaikka ja yhteinen olohuone. Majalla voi piipahtaa tapaamaan ystäviä, ja täällä voidaan järjestää juuri sellaista ohjelmaa, jota lapset ja perheet haluavat - kerhoja, kursseja, tapahtumia, tansseja... Keväällä 2014 aloitimme perheiden toiveesta Leiki itse -illat, jolloin tilat ovat avoinna leikkijöille kuukauden viimeisenä keskiviikkoiltana klo 19 asti. Tilat voi myös varata omaan käyttöön, vaikkapa lapsen synttäreitä varten. Majalta  löytyy mm. erityisen kivoja leluja ja toimintavälineitä kokeiltavaksi, Kenguru-vuokraamosta voi vuokrata harrastusvälineitä mukaan kotiin. 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Tapahtumat
Lue etusivulta TULEVAT TAPAHTUMAT -otsikon alta, tai selaa Jaatisen varauskalenterista mitä on meneillään ja tule mukaan!

Jaatiskerhot
Tervetuloa mukaan jaatiskerhojen toimintaan! Jos kerhoista ei löydy lapsellesi ja perheellesi sopivaa, laitetaan sellainen pystyyn yhdessä!

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net