Tapahtumakalenteri

KUTSU Jaatisen vuosikokoukseen to 26.4. klo 17:30
torstai, 26. huhtikuu 2018, 17:30 - 19:00
Osumat : 106

Tervetuloa Jaatinen, vammaisperheiden monitoimikeskus ry:n vuosikokoukseen

Tulosta kutsu vuosikokoukseen (pdf)

AIKA: torstaina 26.4.2018 klo 17:30

PAIKKA: Jaatisen Maja, Vellikellonpolku 1, Malminkartano, Helsinki

OHJELMA:
17.30   KUKA MINÄ OLEN – Mirja Taimisto, Ekspressiivisen taideterapian ohjaaja.
Arjen pyörityksessä saattavat omat toiveet ja tarpeet unohtua. Tule mukaan löytöretkelle pohtimaan, keitä me itse olemme, millaisia ovat omat toiveemme (katso alla).

19.00   Kahvitarjoilu ja vuosikokous, jossa valitaan yhdistyksen hallitus 2018 ja käsitellään muut sääntömääräiset asiat.
Kokouksessa käsitellään lisäksi sääntömuutos §1, yhdistyksen nimi ja kotipaikka

V.P. 24.4. MENNESSÄ: akseli(at)jaatinen.info tai puh. 09-477 1002

TEEMA: KUKA MINÄ OLEN

Lapsiperheen arjen pyörityksessä vanhemman aika ja energia saattaa suuntautua lapsen asioiden hoitamiseen siinä määrin, että vanhemman omat toiveet jäävät taka-alalle. Kun lapsella on erityistarpeita vanhemman omat asiat saattavat jäädä täysin taka-alalle. Kuitenkin lapsen hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että vanhemmat voivat hyvin.

Vanhempi, anna hetki aikaa itsellesi pohtia, kuka sinä olet. Mitä toiveita sinulla itselläsi on, mitä vahvuuksia, mistä sinä nautit ja saat voimaa. Tule mukaan vuosikokouksen teemailtaan saamaan pohdinnalle uutta näkökulmaa.

Teemaillassa Mirja Taimisto johdattaa meidät kysymyksen äärelle taidetyöskentelyn keinoin. Taidetyöskentely antaa mahdollisuuden omien arvokkaiden, ehkä piilossa olevien mahdollisuuksien ja ominaisuuksien oivaltamista. Taidetyöskentely on oiva keino vapauttaa ja nostaa arjen pyörteisiin painunut ilo ja rentous.

Mirja Taimisto on ekspressiivisen taideilmaisun ohjaaja. Hän opiskelee parhaillaan jatko-opintoina ekspressiiviseksi taideterapeutiksi Muurlan luovien alojen opistossa. Päivätyökseen Mirja toimii esiopettajana Vantaalla. Hän on ohjannut vuodesta 2015 taideterapian kesäleirejä aikuisille ja ohjaa myös koululaisten kuvataidekerhoja.
 

 
 
 
 

Takaisin

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net