Tapahtumakalenteri

Uudistunut leikki-ilta
tiistai, 30. tammikuu 2018, 16:00 - 19:00
Osumat : 177
  • Tiistai 30.1. Leikittäjä paikalla & tarjolla iltapalaa
  • Tiistai 27.2. Tarjolla iltapalaa
  • Tiistai 27.3. Tarjolla iltapalaa
  • Tiistai 24.4. Tarjolla iltapalaa

Ilmoittautuminen iltapalaa varten: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaatisen Majalla on millä leikkiä

Jaatisen Maja on kuin tehty leikkijöitä varten  tiedetäänpä joidenkin lasten jopa esittäneen vanhemmilleen vienon toiveen Majalle muuttamisesta. Se on täysin ymmärrettävää, sillä huhujen mukaan Jaatisen väkikin innostuu aika ajoin kokeilemaan leikkivälineitä.

Leikki- ja peuhuhuoneessa on runsaasti leluja, pelejä ja kirjoja rauhallisempaan menoon. Vauhdikkaammille kavereille peuhuhuoneessa on mm. majanrakennuspalikoita, kuppikaruselli ja liukumäki, kiskoilla salin halki kulkevaa riippukeinua ja Swingboard-lautoja unohtamatta. 

Majalla on myös aikuisen valvonnassa käytettävä ratsastussimulaattori ja kaappi, josta löytyy erityisen kivoja leluja. Ryhmätilan kaapistossa on askartelu- ja piirustusvälineitä sekä vahakankaat pöytien suojaksi. 

Paikalla on iltojen aikana aina joku Jaatisen väestä,  joka ei häiritse leikkijöitä, mutta jota saa häiritä aivan vapaasti. Esittelemme mielellämme myös Pelikaani- ja Kenguruvuokraamojen sovellettavia pelejä ja toimintavälineitä.

Tervetuloa leikkimään koko perheen voimin! Ystäväperheetkin ovat tervetulleita!

 

Muistathan siivota leikkien jäljet ennen lähtöäsi. Toivomme myös, että voileivät ja muut syötävät jäisivät ruokailutilan puolelle. Se helpottaa kovasti Majan pitämistä viihtyisenä ja puhtaana!

P.S. Majan ovet ovat avoimet kaikille vammaisten lasten perheille myös maanantaista torstaihin klo 10 - 16. 

 
 
 
 

Takaisin

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net