Mikä Jaatinen on?

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus on vammaisten lasten vanhempien vuonna 1997 perustama yhdistys. 
Jaatistoiminnan tavoitteena on auttaa löytämään luovia ratkaisuja vammaisen lapsen asioissa edistämällä mm.    
- tiedonvälitystä
- avointa keskustelua
- ideoiden ja ilon jakamista
 
Jaatinen tekee myös vaikuttamistyötä vammaisten lasten, nuorten ja heidän perheidensä elämänlaadun edistämiseksi. Tästä voit lukea lisää Vaikuttamistyö-otsikon alta. Jaatinen on Vammaisfoorumi ry:n jäsenjärjestö. 
 
Tule mukaan jakamaan tukea, tietoa, ideoita ja iloa, ilman diagnoosi- tai asuinkuntarajoja! Ota mukaan myös mummit, kummit, ystävät ja muut läheiset. Jaatisia voivat olla vammaiset lapset, heidän vanhempansa, sisaruksensa, isovanhempansa ja muut läheisensä, vammaisten lasten kanssa työskentelevät henkilöt sekä kaikki, jotka haluavat edistää vammaisen lapsen asiaa.
 
Jaatinen on saanut nimensä Arto Paasilinnan kirjasta Onnellinen mies, siltainsinööri Akseli Jaatiselta, joka uhkuu samaa rohkeutta, pitkäjänteisyyttä, voimaa ja uskomatonta luovuutta kuin vammaisten lasten vanhemmat ja läheiset. Ensimmäinen Jaatisen jäsenmaksun maksanut jäsen oli muuten kirjailija Arto Paasilinna. Liity sinäkin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan jaatistoimintaan!  Yhdessä voimme tehdä paljon vammaisen lapsen ja hänen perheensä iloksi ja hyödyksi.

 

 

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net