Jaatisen julisteesta yksityiskohta (c) Sopiva Design

Jaatinen, vammaisperheiden monitoimikeskus ry on vammaisten lasten vanhempien perustama järjestö, joka haluaa kannustaa luovaan ajatteluun vammaisten lasten ja nuorten asioissa edistämällä tiedonvälitystä, avointa keskustelua ja ideoiden ja ilon jakamista. Jaatisen toimitila vammaisperheiden monitoimikeskus Maja sijaitsee Helsingin Malminkartanossa.
 
Jaatinen hakee työntekijää (70% työaika)
VIESTINTÄ- JA TIEDONVÄLITYSTEHTÄVÄÄN
 
Tehtävänä on kehittää ja toteuttaa tiedonvälitystä ja edistää avointa keskustelua vammaisten lasten ja nuorten asioissa yhdessä jaatistiimin kanssa. Lisäksi työntekijä tiedottaa yhdistyksen omasta toiminnasta. Hän seuraa vammaisten lasten ja nuorten perheiden tilannetta ja yhteiskunnan muutosta perheiden näkökulmasta ja osallistuu aktiivisesti keskusteluun eri foorumeilla. Lisäksi hän osallistuu myös muun yhdistyksen toiminnan järjestämiseen.
 
Etsimämme henkilöllä tietoa vammaisten lasten ja nuorten perheiden elämästä tämän päivän Suomessa. Tulevalla työntekijällämme on ammatillista kokemusta viestinnästä ja some-maailmasta. Hän taitaa arvoperustaisen työskentelyn, haluaa vaikuttaa ja muuttaa maailmaa. Hän toimii osana Jaatisen tiimiä, omaa hyvät sosiaaliset taidot, joustavuutta ja yhteistyötaitoa.
 
Hakemukset tulee toimittaa 20.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen miina.weckroth(at)jaatinen.info
 
Työsuhteen toivotaan alkavan huhtikuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja antavat toiminnanjohtaja Miina Weckroth puh. 041-5383032 ja hallituksen puheenjohtaja Hanna Piha puh. 050 550 4702.

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net