Jaatisen julisteesta yksityiskohta (c) Sopiva Design

Löydä uusia mahdollisuuksia liikkua ja toimia – myös paikoissa, joissa luulit, ettei se ole enää mahdollista!

Suomen Kinestetiikkayhdistys ry järjestää toimintapäivän liikkumisrajoitteisille henkilöille ja heidän läheisilleen tai avustajilleen.

Aika: lauantaina 23.9.2017 klo 9.30 - 17

Paikka: Hotelli Nuuksio ǀ Naruportintie 68 ǀ 02860 Espoo

Kohderyhmä: Toimintapäivään ovat tervetulleita perheet, pariskunnat ja avustajat, jotka haluavat hakea ideoita päivittäiseen selviytymiseen liikkumisrajoitteisen henkilön kanssa. Toimintapäivään otetaan 15 perhettä (liikkumisrajoitteista lasta, nuorta tai aikuista kohden 1 - 2 perheenjäsentä tai avustajaa).

Kinestetiikan toimintapäivän idea: Kinestetiikka on liikkumista ja päivittäisiä toimintoja tukeva voimavaralähtöinen toimintamalli. Kinestetiikan toimintapäivän tavoitteena on liikkumisrajoitteisen henkilön sekä hänen läheisensä / avustajansa selviytymisen tukeminen. Toimintapäivän aikana mietimme ja kokeilemme erilaisia mahdollisuuksia liikkua ja toimia monissa erilaisissa tilanteissa ja sään salliessa myös luonnossa. Toimintapäivän aikana saatte ideoita, joiden avulla selviytyminen niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin helpottuu.

Ohjaajat: Leirin ohjaajina toimivat noin 20 kinestetiikkakouluttajaa, joilla on vankka kokemus vanhustyöstä, vammaistyöstä ja neurologisista sairauksista.

Hinta: Hinta 30 € / henkilö. Hinta sisältää päivän ohjelman, tulokahvin, buffetlounaan ja päiväkahvin.

Ilmoittautuminen: 15.8.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos useasta perheestä tulee vain kaksi henkilöä, voidaan osallistuvien perheiden määrää nostaa. Ilmoittautuessa ilmoita osallistujien nimet ja yhteyshenkilö, jolle lähetetään tarkempia tietoja varten ilmoittautumislomake

Lisätietoja: Tarja Vehkaojalta samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse 044-5659 255 (jätä viesti vastaajaan, jos numero ei vastaa)

Toimintapäivän tulostettava mainos löytyy täältä.

 

 

 

 

Jaatinen ry, vammaisperheiden monitoimikeskus
Käyntiosoite: Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki.
Postiosoite: Parivaljakontie 6, 00410 Helsinki.

Email
akseli(at)jaatinen.info

Puhelin
toimistoon 09-4771002
kahvihuoneeseen 09-4771003

jaatinen.info
jaatiswiki.wikispaces.net